Botnia naiset etsii uusia pelaajia

Laji on jääpallo, joukkueen kotipaikka on Oulunkylä ja pelattava sarja Naisten piirisarja. Joukkueeseen kuuluu 39 jäsentä ja kalenterissa on 12 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa kokeilemaan naisten harrastejääpalloa Oulunkylän tekojääradalle keskiviikkoisin klo 21-22 (joulukuun alusta - maaliskuun alkuviikoille). Kypärä, luistimet ja sään mukainen ulkovarustus riittävät lajin aloittamiseen, seura lainaa mailan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 3 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Botnia naiset: kokoonpano